Chocolate Coatings

Nieuw in ons assortiment zijn de overheerlijke Chocolate Coatings. Dit zijn chocolaatjes met verschillende kernen. De kern wordt door rond te draaien in een speciale trommel steeds voorzien van verschillende laagjes chocolade (de coating) waardoor een mooi rond chocolaatje ontstaat.

De trommel die wordt gebruikt wordt gemaakt in Italië. Onze chocolatiers, Wim en Bart, zijn dan ook daarheen afgereisd om het productieproces met eigen ogen te aanschouwen. Tevens hebben zij daar een masterclass gevolgd.

Onze ervaringen

ck 15

De volgende Chocolate Coatings hebben wij in ons assortiment:

THE SPECIALS:

Black Gold Salt & Sweet:

ck 1

Laat je verrassen door de gouden combinatie van drop en pure chocolade. Er is een Coating voor de zoete- en zoute drop liefhebber.

Black Gold Salt & Sweet:

ck 2

Laat je verrassen door de gouden combinatie van drop en pure chocolade. Er is een Coating voor de zoete- en zoute drop liefhebber.

Chinese Almond: 

ck 3

Een Amandel omhult door pure chocolade gemengd met verschillende Chinese kruiden. Het kruidenrecept is zorgvuldig samengesteld door onze Chocolatiers.

Hazelnut Salted Toffee:

ck 4

Gemaakt met de Gold chocolade van Barry Callebaut. Een karamel chocolade met een vleugje zout met als kern een overheerlijke hazelnoot van een kleine hazelnoot plantage uit de Italiaanse Piëmont.

Minty Ruby:

ck 5

De vierde chocoladesoort, Ruby. Een lekkere chocolade met een fruitige nasmaak. Deze chocolade in combinatie met een pepermuntballetje is een heerlijk verfrissend tussendoortje.

Snow Toffee:

ck 6

Witte chocolade met een kern van karamel. Door de structuur van de karamel gemaakt volgends een oud familie recept is dit een verrassende coating.

De gouden pepernoot:

gouden pepernoot coatings

Limited Edition. Speciaal op verzoek van Sinterklaas. Heerlijke  vergulde pepernoten met een coating van lekkere callebaut chocolade.

Tasty Dark Amarena:

ck 7

Pitloze amarena kersen omhult met de lekkerste pure chocolade. Een aanrader voor bij een lekker kopje koffie of als toetje bij het ijs.

Wild Strawberry:

ck 8

Een vrolijke coating gevuld met een aardbeienkaramel omhult met witte chocolade zorgt voor een lekkere zomerse smaak gedurende het hele jaar.

Roasted cacao Beans

ck 9

Dit zeer unieke product bevat een kleine geroosterde cacaoboon van twee kleine cacaoplantages uit Nicaragua en Honduras die wij zelf hebben getest op uiterlijk en smaak. Deze overheerlijke cacaobonen zijn omhuld met een laagje melk chocolade waarna zij worden afgewerkt met een laag cacaopoeder. Na 24 uur worden deze bonen nog een keer geglansd waardoor ze deze speciale uitstraling krijgen. Met dit product beleefd u de extreme cacao sensatie!!a

Lovely raspberry

ck 10

Deze frambozen gelei is met liefde gemaakt en omhuld met onze heerlijke chocolade van Barry Callebaut.

THE CLASSICS:

Cinnamon Almond:

ck 13

Een Amandel omhult met onze overheerlijke melkchocolade voorzien van een laagje kaneel.

African Raisin Milk & Dark:

ck 11

Heerlijke rozijnen gemaakt van Afrikaanse druiven omringd met de kwaliteitschocolade van Barry Callebaut.

African Raisin Milk & Dark:

ck 12

Heerlijke rozijnen gemaakt van Afrikaanse druiven omringd met de kwaliteitschocolade van Barry Callebaut.

Hazelnut:

ck 14

Hazelnoten gecoat met onze overheerlijke melkchocolade. De kleine hazelnoot plantage van Enrique uit de Piëmont, verzorgt ook voor deze klassieker de heerlijkste hazelnoten.

Het is ook mogelijk om een eigen coating qua kleur en smaak samen te
stellen voor je bedrijf. Neem hiervoor contact met ons op

Voor al uw chocolade!